Thu, Feb 25 | Solheisen

Freeridecamp og Skredkurs i Solheisen Hemsedal!

Overordnet mål for helga er at du skal få mer kunnskap om skred og sikkerhet, slik at du blir tryggere på egne avgjørelser i fjellet samt kunne bidra til gode valg i fjellet med andre. Utvikle ferdigheter som gjør at du blir flinkere til å brøyte egne spor i nedkjøringen og utvikle skiteknikk som gi
Tickets Are Not on Sale
Freeridecamp og Skredkurs i Solheisen Hemsedal!

Time & Location

Feb 25, 6:00 PM – Feb 28, 5:00 PM
Solheisen, Hemsdal Municipality, Norway

About the Event

PÅMELDING:  Grunnet situasjonen er tar vi ikke imot påmeldinger før etter nyttår,  men det er mulig å melde seg på en mailliste hvor DU da får førsterett  til påmelding når den åpner. IVRIG inviterer for første gang til 1  dags grunnleggende skredkurs og toppturhelg med sertifiserte guider fra  Fjellsentralen i Hemsedal.

Ønsker  du å få mer kunnskap om skred, sikkerhet i fjell kombinert med  utvikling av ski og brettkjøring ferdigheter, med fokus på masse  skiglede og sosiale dager er dette noe for deg!

Denne langhelgen er kun for jenter, og arrangeres i samarbeid med Hemsedal Cafe, Solheisen og Fjellsentralen guider.

Hemsedal  er en av de første ordentlig gode skiområdene du kommer til etter en  kjøretur fra Oslo, med sine vakre fjell på toppen og gode skisentre i  bunn, er mulighetene mange. Vi tar deg med på en teori dag med grunnkurs  i skred, etterfulgt av en topptur tilpasset gruppens nivå, og  bakkekjøring i Solheisen.

Denne  helgen passer for ferskinger som har lite eller ingen erfaring med  toppturer og ønsker mer kunnskap innenfor skred og sikkerhet i fjellet.  Men også for deg som ønsker å utvikle dine ski og brett ferdigheter.

Prisen  inkluderer overnatting, teoretisk grunnkurs i skred, en guidet topptur  med sertifiserte guider fra Fjellsentralen og heiskort alle dager.

Overordnet  mål for helga er at du skal få mer kunnskap om skred og sikkerhet, slik  at du  blir tryggere på egne avgjørelser i fjellet samt kunne bidra til  gode valg i fjellet med andre. Utvikle ferdigheter som gjør at du blir  flinkere til å brøyte egne spor i nedkjøringen og utvikle skiteknikk som  gir deg en bedre flyt og mestring.

STED: Hemsedal, Norge NIVÅ: Enkel PRIS: 5500; 1500 kr ekstra for enkeltrom.

Prisen inkluderer: - 1 dag teoretisk grunnkurs i skred med sertifiserte guide fra Fjellsentralen - 1 guidet topptur med sertifisert guide fra Fjellsentralen - 3 dagers heiskort i Solheisen - 3 netter overnatting Hemsedal Cafe (fullt utstyrt kjøkken!)

HØYDEPUNKTER PÅ TUREN - Grunnkurs i skred - Dyktige instruktører og autoriserte guider fra Fjellsentralen - Sosial helg - Mye læring og skiglede

Informasjon, priser, og detaljert program: http://www.ivrigcamp.no/arrangement/hemsedal-freeridecamp